W roku 2010, UNESCO, jako pierwszą na świecie, uhonorowało kuchnię Meksyku wpisaniem na Listę Niematerialnego Dziedzictwa Ludzkości.
Rok później otworzyliśmy Dos Tacos – Mexican Grill w Warszawie. Naszym celem stało się zaprezentowanie Wam najlepszej i najbardziej autentycznej kuchni meksykańskiej opartej na własnych, rodzinnych przepisach.
Jesteśmy dumni ze świeżych i aromatycznych składników, starannie selekcjonowanych przez naszego Szefa Kuchni, Seńorę Isabelę Balderas, która przygotuje wybrane dania specjalnie dla Ciebie.
Nasze tortille, zarówno pszenne jak i kukurydziane, są przygotowywane z ekologicznych składników według oryginalnych, domowych receptur. Dodatkowo, kukurydziane tortille, są w 100% pozbawione glutenu.
Jesteśmy szczęśliwi, że możemy Wam przekazać smak i zapach Meksyku, oraz że jest On teraz tak blisko…
..mi casa es su casa…
Bienvenidos a Dos Tacos !
-
Głosowanie zakończone